Înregistrați-vă acum

Logare

Parolă pierdută

Ați pierdut parola? Vă rugăm să introduceți adresa de e-mail. Veți primi un link prin e-mail, care va crea o nouă parolă.

Logare

Înregistrați-vă acum

După înregistrare, veți primi 20 de puncte în contul Dvs. Punctele respective se pot folosi la adăugarea unui articol cu link, către website-ul Dvs.

Categorie : WordPress

WordPressWordPress – într-o explicație foarte simplă, WordPress este cel mai ușor și mai popular mod de a vă crea propriul website, magazin online sau blog. De fapt, WordPress deține peste 43%, din totalul de site-uri de pe Internet. Cu siguranță, unul din patru website-uri pe care le vizitați, sunt create probabil pe platformă WordPress.

La un nivel puțin mai tehnic, WordPress este un sistem de administrare a conținutului open source, adică gratuit, licențiat sub GPLv2, ceea ce înseamnă că oricine poate folosi sau modifica gratuit platforma WordPress.

Un sistem de gestionare a conținutului (CMS) este în principiu, un instrument care facilitează gestionarea aspectelor importante ale website-ului Dvs., cum ar fi conținutul, fără a fi nevoie să cunoașteți nimic despre un limbaj de programare.

Rezultatul final este că prin intermediul platformei WordPress, se poate creea un website accesibil oricui, chiar și celor care nu sunt dezvoltatori de pagini Web.