Înregistrați-vă acum

Logare

Parolă pierdută

Ați pierdut parola? Vă rugăm să introduceți adresa de e-mail. Veți primi un link prin e-mail, care va crea o nouă parolă.

Logare

Înregistrați-vă acum

După înregistrare, veți primi 20 de puncte în contul Dvs. Punctele respective se pot folosi la adăugarea unui articol cu link, către website-ul Dvs.

Categorie : Web design

Web Design ImagineWeb Design – design-ul Web, este procesul de creare a paginilor web. Acesta cuprinde mai multe aspecte diferite, inclusiv aspectul paginii web, producția de conținut și nu în ultimul rând, designul grafic.

În timp ce termenul de „web design” și dezvoltare web, sunt adesea folosiți interschimbabil, designul web este din punct de vedere tehnic, un subset al categoriei mai largi de dezvoltare web.

Site-urile Web sunt create folosind o limbă de markup numită PHP, sau HTML. Web designerii construiesc pagini web folosind etichete PHP/HTML care definesc conținutul și metadatele fiecărei pagini.

Aspectul elementelor dintr-o pagină web, sunt de obicei definite utilizând foi de stil CSS sau cascadă. Prin urmare, majoritatea site-urilor web includ o combinație de coduri PHP, HTML, Java Script și CSS, care definesc modul în care fiecare pagină va apărea într-un browser.