GO SEO, conținut principal
Soluții moderne de alimentare-reduceri la carburant

Soluții moderne de alimentare-reduceri la carburant

Cardoil Avantaj este furnizorul de combustibil care își propune să îți ofere reduceri la carburant, dar și multe alte beneficii. Din dorința de a eficientiza timpul și costurile pe care clienții noștri le au, am creat două carduri ce oferă prețuri diferite față de cele obișnuite de la pompă.

Carduri cu reduceri la carburant

Cardurile puse la dispoziție de Cardoil Avantaj sunt instrumente de administrare eficientă a consumului de combustibil. Pentru a se preta unui public cât mai larg, acestea sunt disponibile în două variante.

Carduri de debit

Pe lângă reduceri la carburant, un card de debit îți oferă posibilitatea de a achita în avans contravaloarea combustibilului pe care urmează să îl utilizezi pe parcursul a 30 de zile, spre exemplu.

Carduri de credit

Acestea de adresează, în mare parte, clienților persoane juridice. Este disponibil pentru utilizarea în stațiile peco partenere atât în țară cât și în străinătate. Este un instrument ideal pentru clienții care îți organizează diferit rulajul banilor în companie.

Furnizori de combustibil

Pentru a putea oferi clienților reduceri la carburant, Cardoil Avantaj a încheiat parteneriate durabile cu cei mai importanți furnizori. Din portofoliul de colaboratorilor Cardoil Avantaj se numără: Rompetrol, Lukoil, MOL, Gazprom, OMV, Petrom și UTA. Poți utiliza cardurile de combustibil în una din cele 1500 de stații partenere în țară. În Europa poți beneficia de reduceri la carburant în peste 43.500 de stații partenere.

Platforma online Gestcom

Gestcom este platforma inteligentă care îți permite să fii în permanență în control, atunci când vorbim de cheltuielile pentru combustibil. Aceasta îți oferă acces la cheltuielile lunare, reduceri la carburant de care te-ai bucurat dar și numărul de alimentări și cantitatea de combustibil utilizată.

Cost control pentru reduceri la carburant

Vei primi notificări la fiecare alimentare cu numărul autovehiculului care a alimentat, cantitatea de combustibil, dar și locația din care s-a efectuat.

Prin e-mail și SMS vei fi informat cu privire la situația alimentărilor, a facturilor emise și a soldurilor rămase.

La alimentarea cu carburant vei fi notificat și vei ști cantitatea de combustibil, prețul unitar, ce reduceri la carburant ai primit, stația din care s-a efectuat alimentarea și cardul utilizat pentru aceasta.

La emiterea facturii vei primi o notificare ce îți va oferi informații cu privire la valoarea acesteia, data scadentă, seria și numărul facturii.

Factură unică

Gestcom este platforma care îți permite să realizezi rapoartele de care ai nevoie. Astfel vei evita păstrarea bonurilor fiscale pentru combustibil, care poate deveni o muncă în plus.

Factura unică va conține toate alimentările însumate pe fiecare tip de combustibil. Toate celelalte produse achiziționate din stații, precum lichid de parbriz, vignetă sau alte produse din magazin vor fi incluse aici.

În acest fel te bucuri de o evidență clară asupra cheltuielilor și vei ști în permanență care sunt acele reduceri de care ai beneficiat. Iar avantajul este enorm, indiferent de numărul de tranzacții efectuate.

Cardoil Avantaj este partenerul tău de încredere atunci când îți dorești să te bucuri de reduceri la carburant dar și de eficientizarea timpului. Ne dorim să oferim permanent avantaje clienților care aleg să colaboreze cu noi, astfel lucrăm constant în a clădi relații pe termen lung cu furnizorii de combustibil cei mai consacrați.

Înapoi sus
Căutare