Înregistrați-vă acum

Logare

Parolă pierdută

Ați pierdut parola? Vă rugăm să introduceți adresa de e-mail. Veți primi un link prin e-mail, care va crea o nouă parolă.

Logare

Înregistrați-vă acum

După înregistrare, veți primi 20 de puncte în contul Dvs. Punctele respective se pot folosi la adăugarea unui articol cu link, către website-ul Dvs.

Categorie : SEO

SEO ImagineSEO, Articole și Documentații din domeniul Servicii SEO, optimizare și promovare pentru motoarele de căutare. Adăugați articole de prezentare  pentru compania Dvs. Beneficiați de backlink-uri puternice care vă ajută la promovarea companiei Dvs., în mediul online.

SEO reprezintă „optimizarea unui website pentru motoarele de căutare”. Este o practică a optimizării website-urilor și are ca scop influențarea motoarelor de căutare pentru ocuparea unei poziții înalte în rezultatele organice, rezultatele Google.

Acest serviciu se concentrează pe clasarea de top în rezultatele organice (neplătite). În această secțiune, vom răspunde la întrebările legate de optimizare și promovare Web și vom explica abordarea noastră SEO, prin intermediul articolelor.

Din experiența noastră în mediul online și în aplicarea serviciilor SEO, am constatat că factorii din algoritmul Google pot fi împărțiți în două categorii principale, care determină împreună clasarea site-ului Dvs. Aceste categorii sunt optimizarea on-page și optimizarea off-page.


SEO, ARTICOLE ȘI DOCUMENTAȚII DIN DOMENIUL SERVICII SEO