Register Now

Login

Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Login

Register Now

După înregistrare, veți primi 20 de puncte în contul Dvs. Punctele respective se pot folosi la adăugarea unui articol cu link, către website-ul Dvs.

Restaurant Voievodal – un loc bun de popas si nu numai

Restaurant Voievodal – un loc bun de popas si nu numai

Dacă eşti în drum spre/dinspre aeroport şi vrei să mănânci ceva românesc tradiţional, cu bucătărie veche, genul voievodal, dar şi cu accente actuale, mai urbane, să zicem, ştim exact ce restaurant să îţi recomandăm: Restaurant Voievodal

Restaurant Voievodal – este exact ce ai nevoie

Situat pe Şoseaua Bucureşti Ploieşti, la nr 10, aproximativ vis-a-vis de fosta clădire a Antenei 1, pe colţ, la parterul unui bloc, exact pe drumul spre aeroport sau dinspre aeroport. Pentru cei ce nu ştiu, acesta este un loc de legendă, din categoria restaurante Bucuresti, pe care se afla în trecut domeniul banului Văcărescu şi al soţiei lui, Elena Văcărescu.

De aici şi inspiraţia numelui şi a meniului din ziua de azi, ce păstrează cu mare acurateţe multe din reţele de odinioară, pentru a te face să te simţi că la un ospăţ la un conac boieresc.

Cum arată Restaurant Voievodal Băneasa

Un loc chic, foarte frumos amenajat în stil vechi medieval, plăcut luminat natural, ce inspiră stare de bine drumeţului înfometat şi însetat. Te impresionează căldură cu care eşti întâmpinat, curăţenia exemplară, spaţiul mare, frumos compartimentat, cu diferenţe de nivel intre saloanele mari şi luminoase.

Am spus loc de popas şi nu numai pentru că Restaurant Voievodal Baneasa din nordul Bucureştiului poate organiza cu succes o mulţime de evenimente, indiferent dacă sunt familiale sau business, datorită spaţiului generos pe care îl au alocat acestor sărbătoriri de anvergură.

Restaurant Voievodal te asteapta cu o vinotecă şi o terasă ce surprind plăcut

Pentru cei pasionaţi de vinuri vechi şi noi, dar de toate de cea mai bună calitate, avem o veste bună. Restaurant Voievodal beneficiază de o listă de vinuri impresionantă (vezi secțiunea Vinotecă) şi de o cramă foarte bine înzestrată, ceea ce poate doar să îi bucure pe cei pasionaţi când îşi aleg licoarea bahică care să acompanieze armonios nişte bucate pe măsură.

Iar dacă nimeriţi când afară este plăcut, veţi avea norocul să staţi pe terasă şi să aveţi o privelişte către lacul Herăstrău ca şi bonus. Foarte îngrijit amenajata, cu atenţie la detalii, elemente frumos armonizate şi multe flori şi verdeaţă, terasa nu trebuie ratată sub niciun pretext.

Meniul fabulos, piesa de rezistenţă la Restaurant Voievodal…

Toate acestea fiind spuse, ne rămâne să vă vorbim doar despre piesa de rezistanta din Restaurant Voievodal: meniul. Foarte bine compartimentat, pentru toate gusturile, cu siguranţă găseşti ceva bun de mâncat. De fapt poate fi aproape imposibil să te poţi opri uşor din a comanda tot ce îţi face cu ochiul.

 • Deliciile Casei
 • Salate
 • Deserturi
 • Gustări Reci
 • Borșuri, Ciorbe, Supe, Creme
 • Preparate din Pește și Delicatese Mediteraneene
 • Preparate din Carne de Pasăre
 • Preparate din carne de porc
 • Preparate din Carne de Vită
 • Preparate din Carne de Berbecuț
 • Garnituri

Acestea fiind spuse, vă invităm să treceţi pragul la Restaurant Voievodal atât virtual, cât şi cel din lumea reală, unde veţi fi plăcut surprinşi, atât dvs, cât şi papile dvs gustative.

Poftă bună!

P.S Program 12:00-24:00

Va invitam sa urmariti si alt articol interesant despre Cardoil Avantaj, firma de transport international si broker de combustibil.

About Restaurant Voievodal

Restaurant Voievodal Băneasa se află amplasat pe vechile moșii ale boierilor Văcărești, adică zona Băneasa de astăzi pe Șos.București-Ploiești la nr. 10 al Bucureştilor. Acest resturant românesc a fost inaugurat la mijlocul anilor 2013. Locaţia cu aer de conac boieresc, amenajarea autentică, preparate de bucătărie românească şi modul lor de servire sunt toate gândite ca oaspeţii să se simtă asemeni domnitorilor și boierilor din vechime – trataţi şi ospătaţi regeşte, ce erau găzduiți la curtea marelui ban Șerban Văcărescu și a soției sale băneasa Ecaterina Văcărescu.

Follow Me

Leave a reply

Care este capitala româniei? ( bucuresti )