GO SEO, conținut principal
Laser CO2 – descoperă beneficiile rejuvenării pielii

Laser CO2 – descoperă beneficiile rejuvenării pielii

Cu ajutorului unui laser CO2 se realizează procedura de estetică medicală destinată rejuvenării pielii. Grație evoluției tehnologiei, procedurile medicale cu laser au devenit extrem de precise, fiind utile pentru refacerea pielii.

Întrucât pielea este cel mai expus organ al corpului, aceasta este supusă tuturor factorilor externi: soare, poluare, contact cu diverse substanțe, bacterii sau agresiuni. Astfel, are cel mai mult de suferit, iar dacă nu este îngrijită corespunzător poate avea un aspect nedorit.

Datorită modului în care acționează, laserul CO2 oferă rezultate spectaculoase, vindecarea pielii fiind rapidă, iar efectele secundare aproape inexistente.

Ce este și cum funcționează procedura de rejuvenare cu laser CO2

Laserul CO2 emite energie ce are rolul de a îndepărta cu precizie sporită stratul superficial al pielii, stimulând producerea de colagen și refacerea pielii. Folosind o tehnologie de ultimă oră, tratamentul cu laser CO2 asigură o difuzie termică foarte mică, lăsând intact țesutul din jur.

Laserul are rolul de a realiza mici găuri în stratul profund al pielii, iar aceasta se strânge prin unirea punctelor. Nu sunt provocate răni la suprafață, ci în adâncime, pentru accelerarea producției de colagen.

Procedura de estetică medicală cu laser CO2 este recomandată a fi realizată în anotimpurile reci, pentru ca razele soarelui să nu afecteze rezultatele post procedură.

Ce tratează laserul CO2

Laserul CO2 este utilizat de către chirurgii esteticieni dar și de către dermatologi pentru a realiza mai multe proceduri estetice. Printre acestea putem aminti de: eliminarea liniilor pronunțate de la nivelul feței, estomparea ridurilor fine, eliminarea petelor pigmentare produse de acnee, a cicatricilor traumatice sau chirurgicale.

De asemenea, laserul CO2 este utilizat și pentru a îmbunătăți aspectul pielii din diferite părți mai mari ale corpului: tratarea vergeturilor, estomparea liniilor de la nivelul gâtului, rejuvenarea pielii îmbătrânite de la nivelul mâinilor.

Care sunt beneficiile utilizării laserului CO2

Cu siguranță fiecare persoană își dorește un aspect reîntinerit al pielii sau să rezolve anumite probleme de natură estetică. Chiar dacă la prima vedere tratamentul cu laser CO2 poate părea agresiv pentru piele, el este o alternativă minim invazivă la intervențiile chirurgicale clasice.

Acesta oferă multiple beneficii persoanelor care doresc să se bucure de o piele rejuvenată:

  • Vindecare rapidă, fără efecte secundare
  • Corectarea a numeroase imperfecțiuni de la nivelul pielii
  • Vindecarea eficientă a vergeturilor
  • Rezultate de lungă durată, vizibile chiar și după doi ani de la efectuarea procedurii
  • Stimularea producerii de noi celule

Cât durează recuperarea

În primele ore după realizarea tratamentului se resimte o ușoară senzație de arsură. Se aplică gheață localizat pentru o perioadă de aproximativ 5-6 ore. După aproximativ 5 zile de la tratament pielea se va decoji și va avea aspect ușor rozaliu.

Nu se recomandă utilizarea machiajului pentru o săptămână. De asemenea, se recomandă un repaus de la activitățile cotidiene între 3 și 5 zile.

Preț rejuvenare cu laser CO2

Pentru a descoperi care este prețul celei mai eficiente proceduri de rejuvenare te așteptăm în cadrul clinicii medicale ALOR. Vino la o consultație preliminară, iar specialiștii în estetică medicală te vor ajuta cu toate detaliile necesare și îți vor recomanda cea mai eficientă soluție pentru a reda aspectul pielii tale.

În cadrul clinicii ALOR acordăm o atenție deosebită proceselor dar și rezultatelor, pentru a oferi în permanență clienților noștri siguranța și încrederea în terapii calitative.

Înapoi sus
Căutare