Înregistrați-vă acum

Logare

Parolă pierdută

Ați pierdut parola? Vă rugăm să introduceți adresa de e-mail. Veți primi un link prin e-mail, care va crea o nouă parolă.

Logare

Înregistrați-vă acum

După înregistrare, veți primi 20 de puncte în contul Dvs. Punctele respective se pot folosi la adăugarea unui articol cu link, către website-ul Dvs.

Klus Design – experienta europeana adusa in Romania

Klus Design – experienta europeana adusa in Romania

Klus Design Romania ne este partener de putin timp, insa are foarte mari resurse la capitolul iluminare led profesioanala, in principal datorita experientei firmei mame din Polonia.

Ei nu doar produc lămpi de-a gata pentru cladiri, ca o firma obisnuita, ci au proiectat si au pus la punct o gamă întreagă de produse. Acestea sunt: benzi led, profile led, capace, capace-capăt, elemente de fixare și alte accesorii care le permit să se adapteze nevoilor individuale ale clientilor.

Cu ce produse led se prezinta Klus Design pe piata din Romania?

 

Compania ofera atât profiluri mici cu aplicații universale din aluminiu și materiale MDF, cât și produse dedicate fixărilor particulare. Daca adaugati o gamă largă de accesorii pentru fixarea, etanșarea și alimentarea corpurilor de iluminat și o multitudine de modele de benzi LED, veți obține un număr de soluții fara limite.

Acest fapt face din Klus Design o companie de top. Ea se mandreste cu inventivitatea si versatilitatea produselor produse de ei si de combinatiile posibile dintre acestea.

 

Ce fel de corpuri de iluminat led produc?

Klus Design

Compania poate realiza o multitudine de lămpi suspendate sau verticale. Acestea pot fi de sine stătătoare, corpuri de iluminat de perete sau corpuri de iluminat încastrate sau mascate.

Klus Design are posibilitatea de a satisface nevoi din industrii variate. De exemplu din industria mobilei, nevoi ale expozantilor la expoziții sau din domeniul scenografiei. Se pot realiza sisteme de iluminat led profesionale in design interior și multe alte domenii.

Led – lumina sanatoasa

S-a descoperit ca tehnologia led nu este obositoare pentru ochi, cum se temea multa lume. Ba din contra, este chiar benefica.

Chiar mai mult, acest gen de lumina este benefica. Cum? Prin faptul ca nesupunand ochii la efort, face ca activitatea sa devina mult mai productiva.

Printre clientii Klus Design Romania se numara si clientul nostru Cardoil Avantaj, care beneficiaza acum de un birou exceptional, luminat LED.

 

Despre Optimizare SEO


Urmăriți-mă!

Lăsați-ne un răspuns.

Care este capitala româniei? ( bucuresti )