Ce este PHP? Pot învăța în căteva luni?

Întrebare

Mă întreb dacă aș putea învăța PHP, în câteva luni! Aș dori să învăț punctele de bază și poate pe viitor, pot dezvolta un website simplu.

în desfășurare 0
Casino Romania 11 luni 1 Răspuns 189 vizualizări 0

Răspuns ( 1 )

  1. Da, este posibil să învățați punctele de bază în PHP însă, nu prea este suficient pentru dezvoltarea unui website. PHP a fost inițial creat ca o platformă simplă de scripting numită „Pagina personală de acasă”. În prezent, PHP este o alternativă a tehnologiei Microsoft Active Server Pages (ASP), care încă se mai folosește.

    PHP este un limbaj de tip open-source pentru server și care este utilizat pentru crearea paginilor web dinamice. Acesta poate fi încorporat în codul HTML. De obicei, PHP este folosit împreună cu o bază de date MySQL, pe servere web cu sisteme de operare Linux / UNIX. Este probabil cel mai popular limbaj de scripting până la ora actuală.

    PHP este un limbaj de scripturi și un interpret de uz general utilizat pe scară largă, disponibil în mod gratuit. O explicație completă a tuturor funcțiilor PHP, manualul de utilizare complet și multe tutoriale pot fi găsite pe pagina oficială a PHP.

    Unul dintre cele mai importante lucruri despre utilizarea PHP este de a avea o gazdă specializată în PHP.

Lăsați un răspuns

Încărcați
Încărcați

Care este capitala româniei? ( bucuresti )