Aș dori un formular de contact mai bun!

Întrebare

Dețin un website dezvoltat pe platformă WordPress și aș dori să știu care este este cel mai bun plugin pentru formulare de contact. Am încercat ceva plugin-uri gratuite dar nu sunt foarte mulțumit. Ce îmi recomandați.

în desfășurare 0
Cazinouri Online 11 luni 1 Răspuns 329 vizualizări 0

Răspuns ( 1 )

  1. Se pare că la nivel global, ContactForm7, este folosit cel mai mult. Este bine optimizat dar destul de greu de utilizat dacă dorești ceva formulare mai profi. La majoritatea website-urilor dezvoltate de noi am folosit FormCraft, un plugin premium, care costă în jur de 35$.

    De câteva luni, am descoperit ceva mult mai bun – WpForms, un plugin excelent, simplu de utilizat, bine optimizat și poți crea orice model de formular. Am rămas impresionat de add-ons-urile, oferite. Sunt pe bani dar merită investiția.

    WPForms este un formular de contact pentru WordPress, prietenos, creat pentru inițiați și începători. Instrumentul de creare a formularelor cu drag-and-drop vă permite să creați cu ușurință orce model de formular. Se pot crea formulare de abonament prin e-mail, formulare de plată, etc.

Lăsați un răspuns

Încărcați
Încărcați

Care este capitala româniei? ( bucuresti )