GO SEO, conținut principal
HMD sau folie de aluminiu – ce sa alegi pentru narghilea?

HMD sau folie de aluminiu – ce sa alegi pentru narghilea?

Dacă iubești arta fumatului din narghilea trebuie știi că atât HMD, cât și folia de aluminiu sunt folosite pentru a îmbunătăți experiența de fumat shisha.

Este foarte neplăcut ca atunci când te bucuri de shisha să se stingă cărbunele prea repede sau să nu poți folosi narghileaua în aer liber, din cauza vântului. Tocmai de aceea, folia de aluminiu dar și HMD-ul joacă un rol extrem de important în a avea o experiență de fumat plăcută.

Folie de aluminiu sau HMD?

Dacă îți dorești să folosești folia de aluminiu pentru a acoperi creuzetul trebuie să știi faptul că aceasta trebuie să fie una specială, cu o grosime considerabilă. În acest mod, te bucuri de eficiență și de o experiență de fumat plăcută.

În cazul în care alegi să folosești o folie de aluminiu alimentară trebuie să știi faptul că aceasta trebuie aplicată peste creuzet în mai multe straturi pentru a nu se arde aroma. De obicei, dacă folia este una subțire trebuie aplicate între 4 și 6 straturi.

De asemenea, folia de aluminiu trebuie decupată în pătrate de 15 x 15cm pentru a sigila complet partea de sus a creuzetului unde se află aroma.

Dacă alegi să folosești un HMD scapi de aplicarea mai multor starturi pe creuzet dar și de a decupa pe dimensiunile menționate. HDM-ul face parte din categoria accesorii pentru narghilea și oferă o mai mare eficiență față de folia de aluminiu.

Ce este un HMD?

HMD-ul este un accesoriu tot mai des folosit pentru narghilea. Acesta vine cu o dimensiune aleasă de tine pentru modelul creuzetului pe care îl deții. HMD-ul este cel mai bun înlocuitor al foliei de aluminiu. Este proiectat pentru a ține cărbunele la o distanță mai mare de tutun, dar încălzind cărbunele.

Un HMD are și un capac cu mâner ajutând la o mai bună manevrabilitate. Folosind un HMD te bucuri de o aromă mai intensă și un gust mai curat. Mai mult, HDM-urile permit folosirea narghilelei în aer liber, în curte alături de prieteni deoarece protejează cărbunele împotriva vântului. HMD-ul mai este întâlnit și sub denumirea de Smoke Box.

Care sunt beneficiile folosirii unui HMD?

Dacă te gândești să îți achiziționezi un HMD pentru narghileaua ta îți vom prezenta mai jos care sunt principalele beneficii pe care le oferă.

  • Rapiditate și ușurință în pregătirea unei sesiuni de fumat shisha
  • Manevrabilitate ușoară
  • Protejează cărbunii împotriva stingerii de către vânt
  • Oferă un timp de fumat prelungit
  • Căldura ajunge mai ușor la aromă
  • Este rezistent pentru multe utilizări
  • Permite economie de timp și de bani

Dacă ești în căutare unui HMD de calitate îți recomandăm să vizitezi site-ul Shisha Master. Bucură-te de produse diverse dar și de o mulțime de accesorii pentru narghilea care îți vor îmbunătăți semnificativ experiența de fumat shisha. De asemenea, dacă dorești să oferi un cadou inedit unui iubitor de shisha poți alege unul din HMD-urile cu design special, în nuanțe de auriu sau argintiu.

Pe Shisha Master găsești HMD pentru toate gusturile dar și pentru toate buzunarele. Intră pe site sau fă o vizită în magazin. Specialiștii în arta shisha te vor ajuta cu sfaturi și idei despre orice dorești să achiziționezi.

Înapoi sus
Căutare