Register Now

Login

Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Login

Register Now

După înregistrare, veți primi 20 de puncte în contul Dvs. Punctele respective se pot folosi la adăugarea unui articol cu link, către website-ul Dvs.

Despre Noi

Despre NoiAm dezvoltat website-ul respectiv cu scopul de a ajuta persoanele care doresc să învețe Web Design. Dezvoltatorii website-ului respectiv, dețin o companie SEO și Web Design, care are personal specializat în optimizare și promovare pentru motoarele de căutare.

Încercăm să creăm parteneriate de încredere cu clienții noștri, pe măsură ce lucrăm prin obiective de afaceri, resurse, seturi de calificări, procese și viziune generală. Scopul principal al website-ului respectiv sunt informațiile publicate. De asemenea, avem o secțiune specială de adaugare articole. Orice companie care activează în domeniul online și care dorește un backlink, cu autoritate, poate publica un articol pe website-ul nostru.

Informațiile pe care le publicăm zilnic, vă ajută să vă formați idei noi despre experiența cu utilizatorul (UX Web Design).

Pentru a construi o arhitectură logică de conținut și cromatică, este esențial să înțelegeți profilurile și obiectivele utilizatorilor. Filosofia noastră este să educăm și să demonstrăm cele mai bune practici de Web Design, pe care le puteți aplica pentru a crea o structură de conținut simplificată pentru fiecare profil țintă.

Folosim statisticile site-ului pentru fiecare utilizator în parte, pentru a determina dacă așteptările noastre privind experiența utilizatorului au fost valide și pentru a modifica activele de conținut și îmbunătățirea website-ului.