GO SEO, conținut principal
De ce să alegi o pereche de mănuși TPE?

De ce să alegi o pereche de mănuși TPE?

Atunci când vorbim despre mănuși TPE, vorbim despre mănuși de protecție de unică folosință, fabricate din cauciuc termoplastic. Acest material este foarte asemănător cauciucului, însă este obținut din materiale termoplastice dure în combinație cu un cauciuc moale. De asemenea, în compoziția acestora, se pot încorpora aditivi ca uleiuri sau filleri.

Unde se utilizează mănușile TPE?

Atunci când lucrezi într-un domeniu în care este nevoie de schimbarea regulată a mănușilor folosite, ai nevoie de mănuși TPE. Acestea sunt avantajoase ca preț și protejează mâinile de microbi, substanțe periculoase sau nedorite.

Ai nevoie de mănuși TPE dacă lucrezi în industria Horeca, producție, manipulare, uz casnic, în supermarket sau pentru curățenie. De asemenea, sunt recomandate pentru prelucrarea alimentelor, saloane de înfrumusețare, asistență medicală, grădinărit, imprimare cu cerneală, baruri, cafenele sau grădinărit. După cum ai observat, sunt utilizate în foarte multe domenii, și au devenit din ce în ce mai căutate.

Datorită materialului utilizat, acestea nu provoacă alergii, și conferă un grad ridicat de elasticitate și rezistență. TPE este un material ecologic și netoxic, utilizat pe scară largă în viața de zi cu zi, în contact cu corpul uman.

Descoperă avantajele unei perechi de mănuși TPE

Fiind destul de noi pe piață, probabil ai fost reticent/ă în achiziționarea acestor mănuși de unică folosință, întrucât nu cunoști foarte bine avantajele. În cele ce urmează, îți vom prezenta o serie d beneficii pe care le conferă utilizatorului, acest tip de mănuși.

  • Nu provoacă alergii. Elastanul termoplastic este un material ecologic și netoxic, ceea ce înseamnă că nu va conferi niciun disconfort utilizatorului.
  • Iau forma anatomică a mâinii, oferind o bună sensibilitate tactilă. Tocmai de aceea, sunt utilizate în foarte multe domenii, întrucât oferă o bună dexteritate.
  • Suprafața mănușilor TPE este moale și netedă, de aceea oferă un grad sporit de confort
  • Sunt nepudrate, fără balsam, silicon sau latex
  • Sunt rezistente la UV, ceea ce înseamnă că pot fi purtate în orice activitate care implică raze UV
  • Sunt foarte subțiri. Acest lucru înseamnă că produc un volum mic de deșeuri, ajutând la protecția mediului pe termen lung. Iar un alt avantaj, este faptul că permit depozitarea într-un spațiu mic
  • Oferă o bună protecție împotriva germenilor și a bacteriilor

Condiții de păstrare mănuși TPE

Specialiștii recomandă depozitarea mănușilor TPE într-un loc uscat, la temperatura de 5-40 de grade. De asemenea, pentru a oferi o protecție ridicată, acestea se recomandă a nu fi supuse înțepăturilor sau unei umidități crescute.

Descoperă mănușile de unică folosință TPE de la AMPri

AMPri este un producător german pe piața produselor de unică folosință pentru toate domeniile protecției și igienei muncii. Gama de produse este într-o continuă dezvoltare, și se adaptează constant cerințelor pieții.

AMPri acordă o importanță crescută calității pentru toate produsele, indiferent de preț. Brand-ul produce toate tipurile de mănuși, echipamente medicale, dezinfectanți, consumabile pentru stomatologie și produse pentru îngrijirea rănilor.

Mănușile TPE disponibile la Medal Trading provin de la brand-ul AMPri, ceea ce înseamnă că sunt calitative și rezistente.

Descoperă și tu toate produsele disponibile la Medal Trading, și bucură-te de garanția unei alegeri potrivite. Alege mănușile TPE pentru toate activitățile tale de zi cu zi, pentru a uita de grija contactului cu germeni, bacterii, sau substanțe chimice.

Înapoi sus
Căutare