GO SEO, conținut principal
De ce să alegi Klus Design pentru iluminare led

De ce să alegi Klus Design pentru iluminare led

Sistemele de iluminare led pentru casa ta reprezintă o soluție eficientă și durabilă. Utilizarea led-uri scade considerabil consumul de energie electrică și îți oferă o iluminare mult mai puternică, dacă facem o comparație cu becurile clasice.

Klus Design este distribuitorul de sisteme de iluminare care a ales parteneriate cu cei mai importanți producători. Tridonic, POS, Osram, Mean Well și Epistar sunt partenerii noștri de încredere în realizarea celor mai eficiente planuri de iluminare.

Iluminare led pentru exterior

Atunci când alegi să lucrezi cu Klus Led pentru proiectul de iluminare al casei, te bucuri de servicii complete și profesionale. Fie că este vorba de interiorul sau exteriorul casei, avem cele mai eficiente soluții.

Pentru zona de relaxare din exteriorul casei avem soluții led care să pună siguranța pe primul plan dar care nu fac rabat de la design. Specialiștii Klus Design proiectează sistemele de iluminare ținând cont de aspectul zonei ce urmează a fi transformate cu ajutorul luminii adecvate.

Pentru iluminarea aleilor din exteriorul casei, Klus Design recomanda utilizarea de benzi led care vor oferi o vizibilitate crescută și vor accentua designul acestei zone. Pentru a pune în valoare plantele decorative din grădină, proiectoarele cu led sunt alegerea cea mai potrivită.

Soluții de iluminare led pentru interiorul casei

Tehnologia led este la putere acum pentru că se pretează planului de iluminare pentru orice încăpere. Bucătăria este inima casei și acolo se regăsește familia după o zi obositoare. Această încăpere are nevoie de 2 tipuri diferite de iluminare.

Pentru zona funcțională, acolo unde se gătește efectiv, sistemul led poate furniza o lumină de o intensitate crescută. Pentru zona de servire a mesei, specialiștii Klus Design recomandă sisteme de iluminare led cu lumină caldă și o intensitate scăzută, pentru a crea o atmosferă confortabilă.

Iluminarea scărilor interioare oferă o siguranță sporită și un plus estetic. Aici specialiștii noștri recomandă diferite tipuri de iluminare led:

  • Iluminarea treptelor
  • Iluminarea balustradei
  • Iluminarea din perete

Sisteme de iluminare pentru mobilier

Fie că ești în căutarea unor sisteme de iluminare pentru mobilierul casnic sau pentru cel de la birou, avem cele mai bune soluții.

În baza unui plan de iluminare realizat cu bun gust, sisteme de iluminare vor fi eficiente și vor amplifica design-ul. Suntem pregătiți să te ghidăm cu cele mai bune sfaturi pentru ca tu să te bucuri la final de cele mai bune rezultate.

Atunci când utilizezi în planul de iluminare o simplă bandă led sub masa de băuturi din timpul petrecerii sau vei utiliza acest sistem de iluminare pentru dressing, noi vom asigura acel element wow.

Soluțiile de iluminare propuse de Klus Led au dimensiuni și greutate redusă, ceea ce le face potrivite pentru cele mai diverse utilizări.

Luminile discrete și ascunse creează o iluminare ambientală plăcută ce vine cel mai adesea din spatele dulapurilor sau al vitrinelor.

Specialiștii Klus Design sunt pregătiți să îți ofere soluții de iluminare led, în orice stadiul al planului te afli. Suntem pasionați de sustenabilitate și durabilitate. Astfel, îți vom propune variante avantajoase pentru tine. Ai întrebări? Suntem aici să îți oferim cele mai pertinente răspunsuri.

Înapoi sus
Căutare