Register Now

Login

Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Login

Register Now

După înregistrare, veți primi 20 de puncte în contul Dvs. Punctele respective se pot folosi la adăugarea unui articol cu link, către website-ul Dvs.

Ce este WordPress?

Ce este WordPress?

Ce este WordPress? WordPress este cel mai bun CMS Open Source, la ora actuală. Platforma WordPress, este gratuită. Puteți utiliza WordPress, pe orice site personal sau comercial, fără a trebui să plătiți un singur leu pentru acesta. Este construit în limbaj PHP/MySQL (care este din nou Open Source) și licențiat sub GPL.

Ce este WordPress! Cât de sigur este WordPress?

Cuvântul magic la această întrebare este „Da, este foarte sigur” și va funcționa la condiții optime. Totuși, este recomandat să actualizați cu ultima versiune de WordPressș pentru a evita hacking-ul. De asemenea, există plugin-uri de securitate și persoane specializate în securitate Web. Sfatul nostru sincer, este ca măcar pentru această secțiune, respectiv securitatea site-ului, să consultați un specialist în servicii SEO.

Există limitări la un site dezvoltat pe platformă WordPress?

Nu, chiar nu există! Puteți utiliza WordPress, pentru site-uri de comerț electronic, site-uri de prezentare, galerii foto, portaluri de anunțuri, imobiliare, turism și orice alt tip de website la care vă puteți gândi. Site-ul web este creat pe platformă WordPress, folosește același cod PHP/HTML, ca orice alt site, deci nu există nici o limitare.

Ai nevoie de un blog pentru a folosi WordPress, pentru un site?

WordPress a fost inițial folosit ca software de blogging, deși a devenit din ce în ce mai popular și pentru website-uri de prezentare sau orice alt model de website. Nu este necesar să aveți un blog pentru a utiliza WordPress. Oricum, având un blog este lăudabil, deoarece vă va ajuta în optimizarea pentru motoarele de căutare prin intermediul articolelor publicate pe blog.

Din punct de vedere SEO, este util WordPress? Va fi vizibil website-ul pe Google?

Este unul dintre beneficiile utilizării WordPress și cel mai important pentru promovare. În mod normal, platforma WordPress, are încorporat SEO, dar vă sfătuim să folosiți un plugin suplimentar pentru această secțiune. De asemenea, instalarea și configurarea bună a unui plugin SEO, vă ajută să fiți în topul rezultatelor organice.

Care sunt tipurile de opțiuni în WordPress și care sunt funcțiile lor?

Există două tipuri de opțiuni:

 • Opțiuni de acțiune
 • Opțiuni de filtrare

Opțiunile respective permit unui utilizator să creeze o temă sau plugin-uri WordPress, cu cod scurt, fără a schimba fișierele originale WordPress. Opțiunile de acțiune vă permit să introduceți un cod suplimentar dintr-o resursă externă, în timp ce opțiunile de filtrare vă vor permite să adăugați conținut sau text numai la sfârșitul unui articol, pagină, etc.

Ce înseamnă un câmp personalizat în WordPress?

Câmpul personalizat este o metadată, care vă permite să stocați informații arbitrare în articolele WordPress. Prin câmpuri personalizate, se pot adăuga informații suplimentare la un anumit articol sau pagină.

Care sunt aspectele pozitive la WordPress?

Câteva din aspectele pozitive la WordPress ar fi:

 • Instalare și actualizare ușoară
 • Secțiunea SEO, deja construită
 • Sistem tematic ușor
 • Flexibilitate
 • Multilingv – disponibil în mai mult de 70 de limbi
 • Date personale – nici un anunț nedorit pe site-ul dvs.
 • Flexibilitate și opțiune de publicare ușoară

Care sunt regulile pe care trebuie să le urmați pentru dezvoltarea unui plugin WordPress?

 • Creați un nume unic
 • Creați dosarul pluginului
 • Creați un sub-folder pentru fișierele PHP, traduceri și materialele
 • Creați fișierul principal pentru plugin și completați informațiile antetului
 • Creați funcții de activare și dezactivare
 • Creați un script de dezinstalare
 • Creați un fișier readme.txt
 • Pentru a detecta căile spre fișierul plugin, folosiți constantele și funcțiile corespunzătoare WordPress

Exemplu de informații antet:

[php]
/*
Plugin Name: Nume Plugin
Plugin URI: https://seo.org.ro/
Description: Descriere plugin
Author: Dorel Tanase
Author URI: https://turbodesigns.ro/
Version: 1.5.2
Requires PHP: 5.2.4
Text Domain: nume-plugin
Domain Path: /languages
License: GPL v2 or later
*/
[/php]

Care este prefixul tabelelor WordPress în mod implicit?

Implicit, wp_ este prefixul pentru WordPress. Noi vă sfătuim să schimbați la instalarea platformei, prefixul. Acest lucru ne apară de persoane rău intenționate. Puteți utiliza ceva de genul „CvrtDc_”, este mult mai sigur și profesionist.

De ce WordPress utilizează MySQL?

MySQL este un server de baze de date pe scară largă și este extrem de rapid. Este o sursă deschisă și este disponibilă gratuit. De asemenea, este susținut de multe gazde Linux, cu costuri reduse, astfel încât să fie ușor pentru oricine să-și găzduiască site-ul. WordPress, folosește pagini dinamice – toate informațiile text, se vor găsi în baza de date.

Este posibil să redenumim folderele WordPress?

Da, este posibil să redenumiți folderele WordPress. Dacă WordPress este deja instalat, va trebuie să faceți câteva modificări în fișierele sursă. Există plugin-uri care fac acest lucru însă, noi preferăm să redenumim folderele de fișiere pentru mai multă securitate, manual.

Câte tabele există în baza de date WordPress, în mod implicit?

În baza de date WordPress, există aproximativ 12 tabele. Versiunile ulterioare WordPress, vor avea un număr mai mare. Trebuie să verificați în cPanel, opțiunea phpMyAdmin, pentru a determina numărul de tabele din versiunea ultimei instalări WordPress.

About Optimizare SEO


Follow Me

Leave a reply

Care este capitala româniei? ( bucuresti )