Register Now

Login

Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Login

Register Now

După înregistrare, veți primi 20 de puncte în contul Dvs. Punctele respective se pot folosi la adăugarea unui articol cu link, către website-ul Dvs.

Cardoil Avantaj, Cum sa înțelegem mai bine ce înseamnă

Cardoil Avantaj, Cum sa înțelegem mai bine ce înseamnă

Cardoil Avantaj – într-o lume în care totul este din ce în ce mai modern şi mai simplificat, oamenii trebuie să se adapteze pentru a-şi putea uşura viaţă şi a se bucura mai mult de ea. Unii încă se mai feresc de cârduri. Ce fel de cârduri? De orice fel. Cardoil Avantaj firma de transport oferă carduri de combustibil care va vor ajuta să scădeţi costurile când vine vorba de carburantul cu care alimentaţi maşină proprie sau cea/cele de firmă.

Cardoil Avantaj, Cum sa înțelegem mai bine ce înseamnă

De ce nu aţi vrea să faceţi economie, iar acei bani să îi folosiţi în alte scopuri şi în acelaşi timp să vă bucuraţi de mai mult timp liber ? Cum facem acest lucru? Simplu: oferindu-vă reduceri faţă de preţul la pompa. Acest lucru este posibil datorită parteneriatelor pe care le avem în desfăşurare cu cei mai mari furnizori de combustibil din ţară.

Clienţii noştri au înţeles sistemul pe baza căruia funcţionăm şi acum se folosesc de avantajele pe care le punem la dispoziţie. Aşa că vă invităm şi pe voi să vă alăturaţi marii familii de clienţi mulţumiţi de ofertele noastre atractive.

Servicii de brokeraj

Noi nu oferim doar servicii de brokeraj combustibili, ci suntem şi transportatori şi casa de expeditii şi suntem ancoraţi în lumea transportului naţional şi internaţional. Acest lucru ne obligă să ne respectăm clienţii şi să avem parteneriate în care să le oferim tot sprijinul nostru, servicii performante şi soluţiile cele mai potrivite.

Cardurile de combustibil pot fi folosite pentru a alimenta la unul sau mai mulţi furnizori de carburant pe teritoriul României. Benzinăriile noastre partenere acoperă întreaga ţară, într-un număr foarte mare: Rompetrol, Lukoil, Mol, Gazprom, OMV, Petrom, UTA. Este şi un instrument eficient de administrare a consumului, ceea ce înseamnă că aveţi mai mare control asupra flotei/ maşinii şi cheltuielilor.

Notificări prin sms şi email

Astfel, veţi primi notificări prin sms şi email, cu detalii referitoare la tranzacţiile efectuate. Dată, oră, cod card, staţia unde a fost făcută alimentarea ,număr înmatriculare, litri alimentaţi, tip combustibil, preţ unitar, valoare tranzacţiei şi soldul disponibil la fiecare din furnizori) şi facturile emise.

Puteţi avea un cont şi beneficia de serviciile mai multor furnizori, în special motorina la termen, iar operaţiunile pot fi urmărite prin platforma de gestiune online – Gestcom. Iar toate alimentările realizate cu cardurile Cardoil Avantaj vor fi cuprinse într-o factură lunară, factura unică.

Cardoil Avantaj propune două tipuri de carduri de combustibil – cardul de debit şi cardul de credit, în funcţie de stilul şi nevoile fiecărui client.

Cardurile de debit:

 • se adresează atât companiilor cât şi persoanelor fizice
 • beneficiază de reduceri faţă de preţul la pompa
 • este dedicat acelor clienţi care doresc eficientiazarea costurilor prin achitarea contravaloarii carburantului înainte de a alimenta (în avans).
 • este disponibil pentru achiziţionarea carburantului din staţiile partenere
 • alimentările se fac prin virament bancar sau depuneri numerar. Suma va fi creditata în contul dvs. şi veţi primi sms şi email de confirmare
 • indiferent dacă doriţi un card sau mai multe, la unul sau mai mulţi furnizor, la noi totul este posibil. Acestea se pot vizualiza şi gestiona pe toate simplu din platforma online Gestcom
 • La sfârşitul lunii Cardoil va emite factura unică

Cardurile de credit:

 • se adresează companiilor
 • beneficiază de credit – comercial susţinut de Cardoil Avantaj. Produsul transport vs motorină, prin cesiunea de creanţa susţinut de debitorul agreat vezi lista debitorilor preaprobați
 • dedicat clienţilor care organizează diferit rulajul banilor şi doresc să fie creditaţi. Termenul este stabilit la semnarea contractului
 • este disponibil pentru achiziţionarea carburantului din staţiile partenere
 • indiferent dacă doriţi un card sau mai multe, la unul sau mai mulţi furnizor, la noi totul este posibil. Le puteţi vizualiza şi gestiona pe toate simplu din platforma online Gestcom
 • Cardoil va emite factura unică săptămânal, bilunar sau lunar.

Va invitam sa urmariti si alt articol interesant despre Restaurant Voievodal Baneasa, un loc de legenda cu bucatraie romaneasca de exceptie.

About Cardoil

Leave a reply

Care este capitala româniei? ( bucuresti )