Înregistrați-vă acum

Logare

Parolă pierdută

Ați pierdut parola? Vă rugăm să introduceți adresa de e-mail. Veți primi un link prin e-mail, care va crea o nouă parolă.

Logare

Înregistrați-vă acum

După înregistrare, veți primi 20 de puncte în contul Dvs. Punctele respective se pot folosi la adăugarea unui articol cu link, către website-ul Dvs.

Anunturi-Az.ro un partener de succes

Anunturi-Az.ro un partener de succes

Anunturi-AZ.ro este o surpriza placuta pentru noi. Avem placerea de a va prezenta de data aceasta un partener cu suflu proaspat de pe piata de anunturi din Romania. Ce fel de anunturi? Evident, pe piata de anunturi gratuite. De ce este asa de evident? Pentru ca este cea mai apreciata piata de anunturi la acest moment.

Care sunt “best of” pe Anunturi-AZ.ro?

  • Se pare ca momentan oamenii sunt interesati de Afaceri si diverse in primul rand. Acest segment pare cel mai cautat si mai accesat
  • Pe locul al doilea, nu stim daca vi se pare o curiozate sau nu, insa gasim Casa si Gradina. Noua ni se pare cel putin interesant.
  • Pe acelasi loc trei gasim, la egalitate: imobiliare, locuri de munca si moda, frumusete.
  • La mica disferenta urmeaza “prestari servicii”.

Restul anunturilor sunt inca timide, insa cu siguranta vor evolua in directia pozitiva. Si asta pentru ca urmeaza trendul general, de ascensiune.

Cum publici un anunt pe Anunturi-AZ.ro?

Dupa ce ti-ai creat un cont personal, este firesc sa treci la pasul doi si anume publicarea unui anunt. Sau a mai multor anunturi, depinde cum doresti. Asta pentru ca nu exista o limitare din acest punct de vedere, ceea ce este oarecum wow.

Mergi la profilul creat de tine si incepi sa publici un anunt. Cum afaci acest lucru?

Cauti categoria in care doresti sa postezi anuntul pe Anunturi-Az.ro. De exemplu: imobiliare, auto, moto sau intalniri, matrimoniale, ca sa dam doar cateva exemple.

Asta este tot?

Da, insa trebuie sa tratezi cu foarte mare atentie informatia pe care ti-o doresti in anunt. Practic, succesul anuntului tau depinde in cea mai mare parte de tine. De fapt, de detaliile esentiale pe care le adaugi pe Anunturi-AZ.ro. Aici treuie sa te gandesti la ce l-ar putea interesa pe potentialul client.

Cu siguranta pretul este un detaliu foarte important, care ar putea aface diferenta intre anuntul tau si altul asemanator.

Alte detalii importante cerute de Anunturi-AZ.ro

Este oarecum gresita formularea din titlu, insa am dorit sa va atragem atentia doar. Anunturi-AZ.ro isi doreste ca toate anunturile clientilor sai sa fi de succes. De aceea va ajuta sa va urmariti obiectivele prin creearea anuntului perfect.

O companie de succes, care a folosit serviciile acestui site este Restaurant Voievodal.

Va dorim experiente incununate cu succes!

 

Despre Optimizare SEO


Urmăriți-mă!

Lăsați-ne un răspuns.

Care este capitala româniei? ( bucuresti )