Web Design, informații, întrebări și răspunsuri

Web Design InformatiiO mare parte din extinderea afacerii Dvs., în mediul online, contează pur și simplu de partea cromatică, care ține de web design. Website-ul trebuie să fie optimizat SEO, atractiv și promovat SEO pentru pentru publicul țintă. Vizitați website-ul nostru de advertoriale.

Actualizarea unui site existent sau crearea unui site complet nou, reprezintă una dintre cele mai bune modalități de a transforma o afacere funcțională într-una prosperă. Cele mai bune companii de web design și SEO, vă pot oferi exact site-ul dorit și vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri.

Utilizatorii actuali de pe turbodesigns.ro, pot recunoaște instinctiv o afacere de înaltă calitate numai din primele impresii. Un site web învechit ar putea pierde imediat potențialii clienți. Rețineți - strategia de promovare online se traduce în convertirea vizitatorilor în clienților, inclusiv în lumea offline.

Este suficient ca o persoană să viziteze un anumit website o singură dată și dacă este nemulțumit, cu siguranță nu se va mai întoarce. Chiar dacă afacerea Dvs., este numai în mediul online, trebuie să aveți un website profesional, bine optimizat SEO și promovat. Serviciile de Web design, sunt cheia pentru a convinge potențialii clienți că știți ce servicii sau produse prezentați.

Question
Dețin un website dezvoltat pe platformă WordPress și aș dori să știu care este este cel mai bun plugin pentru formulare de contact. Am încercat ceva plugin-uri gratuite dar nu sunt foarte mulțumit. Ce îmi recomandați.
0
4 ani 0 Answers 857 views

Question
Poate cineva să îmi explice cum pot adauga o imagine de fundal pe paginile site-ului meu? Am încercat diverse variante cu CSS, direct din pagină dar aș dori să știu daca mai există alte posibilități. Dețin un website dezvoltat pe platformă ...
0
4 ani 0 Answers 718 views

Question
Cel mai bun mod de redirectare http:// către https://, este adăugarea unui cod în fișierul .htaccess. Voi ce părere aveți? [php] RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} off RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301] [/php]
0
4 ani 0 Answers 715 views